Bedrijfsevent

Dankzij de gunstige ligging van de hoeve vormt Hoeve De Vleug een ideaal decor voor jouw business event: van netwerkavond of personeelsfeest tot productvoorstelling, beurs of congres.

Hoeve De Vleug biedt jou de kans om groot te dromen. Geen idee is te wild en geen vraag te gek. Onze zalen kunnen naar eigen smaak ingericht worden én zijn groot genoeg om auto’s of zelfs foodtrucks binnen te rijden. De strategische ligging aan de A12 en de N16 en de aanwezigheid van parkeergelegenheid in combinatie met de groene omgeving, maakt dat we het beste van twee werelden kunnen bieden.

Huwelijk

Beloven jij en je grote liefde elkaar binnenkort de eeuwige trouw? Onze magische locatie is het perfecte decor voor jullie mooiste dag. Van een viering in het park en een receptie in onze schuur tot een uitgebreid diner en een formidabel feest achteraf. In dit pand met geschiedenis ga je een mooie toekomst tegemoet.

Onze feestzalen kunnen naar eigen believen ingevuld worden. Zo wordt elk feest uniek en krijg je carte blache voor je wildste dromen. Een romantische setting of liever een zot festival, alles is mogelijk! Vrienden en familie kunnen na het dansfeest terecht op onze glamping. Voor het gelukkige koppel en de eregasten raden we enkele geweldige (Air)B&B’s in de buurt aan.

Familiefeest

Een doopfeest, communie, verjaardag of jubileum. Redenen genoeg om een goed feest te geven. Hoeve De Vleug vormt de perfecte omgeving voor een feest voor jong en oud. Plaats genoeg om te ravotten, te dansen, te babbelen en gezellig samen te zijn.

Style je feest zoals je het zelf wil. Hoeve De Vleug heeft ontelbare mogelijkheden en verschillende formules voorhanden, zowel binnen als buiten. Laat ons weten wat je wenst en wij bezorgen jou en je familie een onvergetelijk moment.

Intiem event

Ook voor een wine tasting, receptie of klein feestje is plaats bij Hoeve De Vleug. We stellen een van onze wijnkelders open voor intieme gelegenheden met een kleiner gezelschap.

Shoot

Hoeve De Vleug is de ideale setting voor foto- en video-opnames. Reclameshoot, fictiereeks of talkshow met livepubliek: onze ruimtes zijn verassend flexibel en de locatie is vlot bereikbaar voor crew én publiek. Het rustieke karakter van onze hoeve draagt ongetwijfeld bij tot een succesvolle productie.

Onze aanbevelingen

Wie nog op zoek is naar enkele partners voor het ideale feest raden we deze fijne mensen uit de omgeving aan.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS